wish list!

Här är bara några få saker som jag skulle vilja ha hem till mig ! Aa vad kan man säga, sött och rosa!


Det bästa med att flytta hemifrån helt SJÄLV är att man får göra precis som man själv vill ha det! Ingen kan säga emot eller klaga! Hihi

Sen hitta jag den här prylen men den verkar ju inte så bra för hälsan hehe. Varje timme kommer det ut en chokladbit! Men söt var den ^^

food !

idag har jag lagat mat minsann och jag märker att jag faktiskt har lite skillz i köket! handlar bara om att orka haha. men provade något nytt idag. en kyckling-gryta med ris och den blev så sjukt god! ser dock inte så gott ut på bild :(


men om någon skulle få lust att prova så är receptet;

600 g kycklingfilé (hade 900)
1 paprika
2 vitlöksklyftor
200g svamp
1 msk matfett
salt och peppar
2 dl vispgrädde (hade 4%matgrädde)
hönsbuljong
1 dl basilika eller persilja (hade franska örter ist som jag kryddade med)

sen är det hur enkelt som helst och går skitfort. skär kycklingen i bitar och stek i ca 5 min med vitlök och svamp. skär paprikan i bitar oxå och sen i med resten och låt koka i några minuter, done! and delicious. hade råris till. MUMS

Måndag 31/1

hejhej hallå! någon som vet nån inredningsbutik online som har väldigt tjejiga söta saker??


måndag* arbetsförmedlingen

tisdag* hänga med ellie och fixa mina naglar

onsdag*  jag drar till kalmar och hämtar alla mina grejer som blev kvar och träffa emma! om nån vill träffas säg till!

torsdag* åka hem från kalmar

Fredag* barnvakt..

lördag* ??? redan partysugen haha

söndag*chilldill !

väldigt spännande javisst hehe.

Håkan -08

åh underbara kväll







foto och redigering av mig.

sunday

ännu en helg har gått men det betyder att jag är en helg närmare att flytta! yeey. längtar så sjukt mkt!! imorgon bilr en spännande dag. jag hoppas så så så så sååå mkt att dom ringer och säger ; GRATTIS du fick jobbet du kan komma upp och skriva kontrakt på en gång !! åh jag ba, VA OMG å svimmar av lycka. hehe typ nåt sånt ;) för sen ska jag till arbetsförmedlingen på möte och det skulle va så jävla awesome å bara få säga SO LONG MOTHERFUCKERRRRRS. mmm de skulle va nåt.

om dom inte ringer imorron fortsätter jakten..

men nu vill jag ha filmtips! come on help me innan jag dör av uttråkighet!

btw har precis gjort naglarna på ellie ! gick ju skitbra och blev asbra :D har tyvärr inga kort nu men de kommer !


random bild på min lilla buse ! <3

happy b-day

imorgon ska jag fira min lillkusin som fyller 1 tror jaag. men satt och kolla igenom mina bilder som vanligt och hitta ett jättefint foto av min andra kusin som är syskon till lillen då. så nu sitter jag och skriver ut det kortet så jag ge det hihi ^^

Disneyland Paris

här är ett bra exempel på vad lite färgändring kan göra med en bild!:)





här har jag lekt lite med att få ut objektet från fotot.


foto och redigering av mig.

i'm a fake

gårdagens look. love it! fake fake faake. hår, naglar och fransar ;)





kul att man fick ge lösögonfransar tips i toakön igår haha

God morgon!

jag har sån jävla träningsverk från badmintonen igår !haha så jävla otränad.

men igår var ju trevligt, blev lite dricka och utgång och jag sprang runt på mina egna äventyr som vanligt hehe. och efter jag kommit hem och lagt mig i sängen ringer telefonen och det blev att dra vidare! haha. kommer hem när mamma är påväg till jobbet x) inte bakis idag så jävla skönt ! bara helt jävla mör i kroppen men de e najs. frågan är vaad man ska göra idag? blir nog jävligt lungt tråkigt nog.

no thanks

jag gillar fan inte musli.

bored

Feels so good being bad
There's no way I'm turning back
Now the pain is my pleasure cause nothing could measure

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me


jenniehesten

redhead! med lite mer piercings


lekte att jag hade rosa hår


hade leonaglar


brillor


morgonjennie


kindpiercingen rök :/


skaffade septum!


färga håret brunt och fick min studentmössa!




färga håret igen


en söt "liten" bebis i famn



osminkad tröttis


brun,osminkad med nya töjningar












och nu har jag svinlångt svart hår och nästan inga piercingar kvar!


de va allt jag orkade få upp nu haha. önskar man hade bilder från när man färga håret varannan vecka men de va ju på min förra dator som jag slog sönder hehe. nu ska syrran läsa för mig, nattinatt!




get busy

nu ska jah påbörja min camresumé, kommer ta ett tag ;P

fun fact

igår fick jag nytt besöksrekord ! woho

snart fredag!

hunnit med en del idag bla blivit förolämpad av en gammal gubbe haha.

*klippt cicci
*sjukhuset
*arbetsförmedlingen
*ica maxi + posta brev
*hämta syrran
*soovit
*lagat mat

nu borde jag betala en räkning men jag vill liksom inte.. så jävla tråkigt :(spec när jag betala för samma sak för en vecka sen. 

jo så var det ju en gubbjävel som ville säga vad han tyckte idag.

ful gubbe- oj, jag trodde de bara var tjurar som hade såndär ring i näsan, ska nån dra dig i den eller?
jag- eh nej..
ful gubbe- fy va hemskt fult det var!

asså?? så säger man väl inte till en helt random människa, idiot säger jag bara. tar ju absolut inte åt mig men blir irriterad att han tror han kan gå runt å säga sådär till folk.

men seriöst vad händer i helgen? JAG VILL FESTA !

imorgon ska jag spela badmminton med jessica haha kommer dö.

hur ser jag ut med..

tror jag ska göra en liten resumé av mina cambilder när jag har tid haha. hur ser jag ut med, långt/kort hår, mkt/lite/inget smink, hårfärg, hudfärg, piercingar, kläder,brillor både sol och vanliga haha ja jag har ju en del att välja mellan! älskar ju att förändras ;)

torsdag

imorgon börjar jag dagen med att klippa cicci ! va längesen man träffa henne så de ska bli kul =)
efter det blir det ett snabbt besök på sjukhuset, sen vettefan vad jag ska hitta på.

vad händer i helgen då gott folk?? i'm in party mode!


btw

tränat inkallning med zingo idag oxå med nya spårlinan och nya leksaken! gick svinbra! nuu bjuder brorsan på glass med hjortronsylt, muuums.

sthlm

tja! vart uppe sen 7 imorse och jag är fortfarande pigg helt ootroligt hehe. Jag åkte till sthlm idag för att gå på intervju, väldigt intensiv med många frågor men det kändes bra! fick ingen feedback om hur det gick utan bara att dom hör av sig om någon dag så nu hoppas vi på det här!!

sen tog jag en vända på H&M och hitta en kjol och en bh på rea. gick till stationen och såg att jag var tvungen att vänta en timme på tåget så kom en kille från amnesty fram och ville snacka så lät honom göra de men vet inte vad jag tkr om saken, nån som vet om de är nån bra grej? iaf så tog jag en till vända på stan och såg såklart en scorett affär:( tänkte direkt nej jag borde inte gå in där pga mitt skoberoende.. jo en snabb koll vad som finns bara tänkte jag. jo tjena satt där med x antal skor i min famn med beslutsångest. haha. så ännu ett par Tiamo skor fick följa med mig hem. men fick dom jävligt billligt, 200 kr! så de va bra iaf.

men sen när tåget äntligen skulle gå så är det såklart försenat en halvtimme! men då fick jag en bra pratstund med jessica. så det har vart en ganska bra dag idag, fick åka gratis med snabbtåget in till sthlm idag så de va najs. och förhoppningsvis en lyckad intervju och liite shopping! awesome. snart ska jag hämta syrran och ta henne till hennes ridlektion. ciaao




har ju ett par liknande oxå från Tiamo men dom har kortare skaft och högre klack med platå! har länge velat ha knähöga skor frågan är bara vad fan man ska ha för kläder till hehe. blir väl jeans å nån schnygg tröja ;)


.

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,

This time baby,
I’ll be,
Bulletproof


egoboost




rawr hahah

så imorron är det dags för intervju, taggad som fan. nu kör vi!

löning,ikea, naglar!

äntligen är mina naglar gjorda! vi använde oss av acrylic och formar, alltså inga tippar. ellie va ju skitduktig men jag hann inte göra på henne idag så snart får vi se hur det går för mig hehe. men jag fixade glittret och slutfinishen iaf!:) jävligt stolt över oss som klarade detta galant ! nu kan vi fixa våra naglar näär vi vill :D här kommer lite pics!



hm mitt hår ser lite konstigt ut men de e uppsatt därbak!


finnish!! vi har massa olika glitter men eftersom jag ska på intervju imorgon tänkte jag att det kan vara bra med ett lite mer diskret än knallrosa. me like it !

like you give a shit

fan jag borde sova och inte glo igenom massa gamla bilder som jag ALLTID gör. jag vill framkalla mina bilder men de känns så jävla dyrt.. är så ledsen över alla bilder på min gamla dator som bara dog en dag så allt försvann. får ta tag i det nångång när jag har råd. jag vill orka ladda min kamera och fota lite. får ta tag i det oxå hehe. omg kom precis på att jag har fått lön! YEY

orange head!

saknar färgen :/



och frisyren!

those drinking days

man vet att man var full praktiskt taget varje dag i barca men haha man blir nästan lite chockad när typ alla kort därifrån är när man super !







sen klippte jag håret och börja jobba morgon! då blev de inte så mkt party längre :/fast det var lika bra för min kropp hade börjat ge upp haha.

bitterf*tta

börjar seriöst bli orolig för mina humörsvängningar :S inte kul å känna sig som ett psykfall som ena stunden är glad till förbannad till ledsen och börjar böla. men på torsda blir det ett besök på sjukhuset och antagligen få bort anledningen! (inte gravid!)

den här veckan började  bra iaf! fixade en väldigt viktig jobbintervju som jag ska på nu på onsdag! hoppas verkligen på det här jobbet så håll tummarna för mig. sen tog jag ett ångestladdat steg upp på vågen för att se så jag inte gått ännu mer upp i vikt men blev genast mkt gladare när jag såg att jag gått ner 2 kg ist :D:D har ju lite till att få bort men de e ju en början iaf :) fick hem mitt H&M clubkort idag woho så nu kan jag börja samla poäng till mig själv! hah.

imorgon ska jag och min sötnöt ellie  dra till ikea eftersom jag behöver lite saker till flytten. som typ ..bestick haha. behövs ganska mkt men får bara köpa det nödvändiga just nu då. sen har våra nagelgrejer äntligen kommit ! så ska hämta dom på samma runda och sen fixa naglarna:D är även barnvakt denna vecka så är ganska busy men de e bara braa.

men jag är lite sugen på utgång nån som e på?


blöh dumma helg

happ det var ju tråkigt att ingen orkade skriva en rad till min tävling..

haft en hemsk helg och är helt förstörd och på skitdåligt humör. usch.

min dag idag.
kl 7 på morgonen, skrapar bilen och känner att jag måste spy. hinner bara vända mig om så åker hela frukosten upp. antagligen ångesten för jobbet, för sen vare bra.

köra upp till akalla

jobba på tom mage och längta efter lunch

slavjobba hela dan för pisslön igen.

fastnar i en olycka påväg hem så får kramp i benet av att hålla kopplingen hela tin och panik för försöka göra plats för brandbilar och polis å ambulans, asså ursäkta men hur fan lyckas två bilar frontalkrocka med varann på motorvägen?????

kommer äntligen hem, får ont i huvet å bara allmänt irriterad. äntligen en ny vecka imorgon.
godnatt!

God morgon!

sitter här med ett löskokt ägg och försköker klura ut en liten tävling där man kan vinna ett par lösögonfransar bara för skojskull liksom. men fan kommer ju inte på nåt haha. nån som har ett förslag??

sovit lite för länge idag med tanke på att jag ska upp till sthlm och jobba imorgon tidigt! vet fortfarande inte riktigt när man ska börja åka med tanke på alla trafikköer. ska vara i Akalla kl 8 iaf. men det löser sig nog! så det blir en lugn helg för mig iaf, vad ska ni hitta på i helgen?

looki

en liten tävling kommer upp snart!

make love to the camera!

det är inte många gånger jag har stått som "modell" närmare exakt 3 gånger haha. blir verkligen inte bra på bild, krävs ju 100 bilder så 1 blir bra när jag själv tar, men det är nästan omöjligt att det blir bra när någon annan fotar mig! därför jag ser helt cp ut på alla foton som folk taggat mig på:( menmen tänkte visa dom tillfällena iaf.

här blir jag fotad till våran kalender som vi gjorde som projektarbete i 3an.


här gick jag som modell på en hårshow.


och sist men inte minst så fick jag prova på att vara "modell för en dag" hos the studio som jag jobbade åt i barcelona!


ja så nån modellkrarriär blir  det ju inte här hehe ;)

beautiful water




när  jag såg dom här bilderna som jag fotat för jättelängesen blev jag jättesugen att fota vatten igen! älskar vatten, blir så jävla häftigt på bild, med känsla och rörelse. ja så hittar jag ett jättebra objekt och förbereder och är skitpeppad. hinner ta 5 kort så dör kameran såklart.. lat som jag är orkar jag inte ladda den nu heh. så får bli en annan dag!

ljus och färg redigering

hittade dessa bilder jag tagit förut och såg hur lätt det är att få en helt annan bild bara man ändrar ljus och färg.

Före

Efter


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


såhär simpelt redigerar jag när jag bara vill få till lite mer djup i bilden. den sista har jag även beskärt för att få en bättre effekt.

bra jobbat jennie

idag har jag vart duktig!! varit på på banken och faktiskt sökt ett frisörjobb! känner att jag vill hitta tillbaka till det och hitta en perfekt annons igår så det var bara att prova. får se hur det går, ska höra med dom nästa vecka eftersom det är så många som sökt, men hoppas! ja what else.. sökt andra jobb och skrivit in mig på massa bemanningsföretag. så nu jävlar ska det hända grejer. om det är nån som vill klippa sig så hör av er :)

en uppsättning jag gjorde i skolan;P



juste, när jag kom hem så hade jag fått massa "välkommen till nykvarn" grejer på posten. bla en gratis kloklippning så drog iväg med zingo på en gång. så han fick klorna klippta och ett stort ben med sig:) men så fort jag flyttar (igen) så kommer jag få välkommen till södertälje grejer också haha asbra ju. fick det nere i kalmar också!

kullerbyttahund



lite över ett år sen och han gör fortfarande kullerbyttor <3

i'm walking on sunshine OOHO

livet börjar kännas bra  nu! längtar så efter att få flytta!! kommer bli så sjukt skönt å kul å bara helt underbart! hihi. kan inte sluta tänka på vad jag behöver köpa och mer vad jag VILL köpa men har verkligen inte råd haha. men de kommer ^^ imorron ska jag följa upp en gammal dröm, jag hoppas verkligen på att det går. åh är så pirrig och känner mig så sjukt peppad på livet! tänk vad en liten lägenhet kan göra^^ så imorron lite ärenden på stan och söka jobb sen. i helgen ska jag jobba! få in lite CASH. ska sälja massa grejer på tradera sen när jag flyttat, ska skrapa ihop varenda liten krona:)

pepplåt, animal med neon trees !


man önskar ju att det var den värmen!  NU ska jag hänga tvätt


IIIIH

kan knappt tro att det är sant!!! men ska flytta till en suupermysig etta i södertälje i slutet på januari:D:D:D:D när allt hopp var ute så händer det här ! så jävla awesome! kommer få leva sjukt fattigt tills jag får jobb men det är det värt :D

the cleveland show




glor tv och gamla cam bilder hah.

hår!

jaha så har ännu en helg gått! en mkt trevlig sådan :) även fast jag inte kunde festa eftersom jag kanske skulle bli inringd till jobb om någon blev sjuk. men festade Utan alkohol igår på telge choppers och det var skitkul! bandet grabbarna grus var där och spela och vi dansade fan hela natten hah. jävligt skönt att vakna upp och inte va bakis medans andra låg och jämra sig ;)

tagit hand om mig själv lite i helgen också, igår blev det solning och idag satte jag i löshår! inte lite löshår heller haha, går ända ner till rumpan! men ska väl klippa av en bit..lite.

juste blev nockad rakt på näsan av en armbåge igår på dansgolvet haha, har fortfarande ont :( lyckades få ett sår under läppen också, men de är bara att köra på ! som ellie säger. lyckad helg säger jag bara!

och min cam funkar yeey!



natttttt

jag önskar att zingo skulle våga gå upp för våra trappor så jag kunde sova med min gosebjörn! :/ förstår inte varför han inte vågar .. liten mes de där. haha ne. däremot har jag kissen i rummet som ligger nergosad i min väska haha så söt. ALLA sover förutom jag, kanske för jag sov 13 timmar igår! så sjukt sköönt. hm , vill fixa håret och sola!

f*ck this shiet


PEPP

tjohoo igår var man på jobbintervju nr 1 i sthlm och ja det var ju inga problem. så kommer inventera på mercedes benz en helg, men är första reserv om någon skulle bli sjuk nu i helgen så kanske blir 2 helger :) så lite extra caash där de e ju alltid najs. sen är jag så stolt över mig själv som KÖRDE bil i sthlm igår för första gången :D gick svinbra och smidigt. och sen hälsa jag på jens, det var mkt trevligt ! hade ju lite att catcha up efter barcelona hehe.

och idag var jag på jobbinervju på ica i järna ! gick svinbra där med så hoppas att dom ringer nu i februari eftersom det var fullt just nu. men nu börjar det hända lite grejer iaf så det känns AWESOME. imorgon kommer ricky och ellie hit igen, mys. och på lördag ska jag och ellie sola lite tänkte vi. bli lite brun och frääsh. tyvärr så hade vi glömt fylla i en grej på nagelbeställningen så NU är det skickat från tyskland. woho..

nyss så ringde jag H&M och kollade varför jag aldrig får några bonucsheckar för jag handlar ju där heela tiden, ja då visar det sig att jag samlat poäng åt mamma i 5 jävla år ! haha fan. så nu beställde jag ett nytt kort i mitt namn iaf.

imorgon ska jag väl söka lite mer jobb nu när det går så bra :D bara att kööra på.

the first day of my life

I remember the time you drove all night
Just to meet me in the morning
And I thought it was strange
You said everything changed
You felt as if you just woke up
And you said,
This is the first day of my life,
I'm Glad I didn't die before I met you
But now I don't care I could go anywhere with you
And I'd probably be happy.

mitt hjärta går itu.

veckans planer

veckans planer;

* Tisdag, träffa ellie
*Onsdag, jobbintervju i sthlm och träffa Jens? som jag inte träffat sen barcelona! så det är på tiden.
*Torsdag, ännu en intervju
*Fredag, inga planer so far! etc hela helgen.


jag och jens va på akvariumet i barca och såg nog världens SURASTE fisk hahah


och vadfan är det för fel på den då? (den va skitstor men syns inte här)
it creeps me out!

hade jävligt kul där och häftigt ställe !


you go girl

hatar skuldkänslorna.. hatar att känna mig som the bad guy och att allt är mitt fel. det tynger mig mest just nu och jag vet inte hur jag ska få det att sluta. allt känns så jävla fel och det känns som skulden växer för varje dag som går och äter upp mig levande. jag klarar ju inte av sånt här, jag bryr mig för mycket och har för mycket samvete. därför jag inte kan ljuga eller luras. i just can't.

börjar bli tom på piercings nu.. tagit bort 4 st på bara nån vecka, tungan rök för nån timme sen. vet inte varför men hoppas på nån förändring. idag fick jag hem lite grejer till naglarna jag och ellie ska göra iaf, nu behöver vi bara materialet till själva naglarna! heh. kommer nog i slutet av veckan, de ska bli kul att göra. men nu på onsda och torsdag är det intervjudags! så bara peppa och köra hårt!


rrrring

telefonen ringer och jag ligger och sover, funderar starkt på att inte svara men gör det tillslut. vilket jag är jävligt glad för ! fick en jobbintervju på onsdag i sthlm! visserligen bara ett litet extrajobb men alltid nåt ! så det känns som det kan vända nu och faktiskt hända lite grejer :) so wish me luck !

update: nu har jag en till intervju! så 2 st denna vecka :D

alone again

har haft det så trevligt ända sen nyår då vi vart en liten grupp vänner som bott tillsammans hos oss, men idag åkte alla hem och det känns så ensamt :( vi skulle kunna ha ett eget hus och bo tillsammans för vi funkar så bra ihop! jag och ellie har stått för maten och fan va god mat vi har lagat! vi är sånt jävla bra team :) men som sagt.. back to the real life. sucks though. men fan vad jag har fastnat för "who's that chick" med rihanna! riktig partylåt. well godnatt då kära vänner.

no comment


hej jenniehesten

känner mig som 18 igen som aldrig blev bakis ! från att typ vilja försvinna för man var så bakis till idag när det inte ens känns att jag druckit, woooho. jag har saknat mig själv men nu verkar det som jag kommer tillbaka bit för bit. ni anar inte hur bra det känns. men igår va vi ute ett gäng på stan och drack, det var trevligt men kaosa lite på slutet så de va synd.. Men! imorron är det en ny vecka, med nya dagar att söka massor med jobb! 


två fina killar


bästa vännerna :) tagit hand om dom själva idag vilket är skitkul. skulle vilja ha två hundar men inte som läget är nu då såklart. men allt blir så mycket roligare då, spec när dom är så bra vänner. redan när zingo var en liten bebis var dom bra vänner ^^

i don't wanna drink, i just wanna dance.

blir så jävla less på att om man beter sig som man är helt korkad och bara gör som man själv känner för så verkar det lösa sig på bästa sätt ändå ! visst att hela sverige skrattar åt en men man får ett bra liv och massa pengar. så står man själv här och kämpar och försöker vara realistisk men kommer ingenstans. fan! jag är SÅ trött på att vara arbetslös så ni anar inte. har inte haft ett enda riktigt heltidsjobb, bara massa små slitjobb för skitlön. är så trött, på att kämpa, på att tänka ut planer hur fan jag ska klara mig, på att bo hemma, på att vara på exakt samma ställe i livet som jag var för ett år sen. vill bara sätta mig ner och gråta men vad hjälper det..
saknar kalmar, och H&M och alla jag lärt känna där..får komma ner snart igen. ja jag tycker inte livet är så jätteroligt just nu men jag tänker inte lägga mig ner och ge upp, bara att fortsätta.

 




help!

Ännu en dag har gått..typ.  sökt jobb idag iaf så hoppas hoppas nån nappar. so sick of this shit. vet inte vad jag ska ta mig till snart, hur kan det va så omöjligt att få jobb?  att ens få gå på intervju för helvete. gah. frustrerad och stressad tjej som fick mejl av mamma att hon kommer hem om 4 dar!! usch.. vill ha en egen lägenhet nuu:( kan ingen snäll människa hjälpa mig?? desperat!

hihiii

ja det blir ett litet nattinlägg igen. nu har jag och ellie beställt hem grejer så vi kan fixa våra naglar, wohoo. äntligen ska dom bli fina igen (förhoppningsvis). kommer kanske inte bli bra första gången men det är bara att träna^^  så vi ska förlänga dom. nu ska jag beställa hem lite roliga dekorationsgrejer också så dom blir extra fina!  på bilden är mina naglar som jag hade förut.


annars har det inte hänt så mycket idag, sovit, umgåtts med ellie, handlat lite.. ja det var väl det heh. imorgon får jag ta tag i att söka lite jobb också!! well well nattinatt


sånt där ni bryr er om

min kropp tycker inte om mig för tillfället.. magen har börjat krångla igen antagligen för stress om livet, halsbränna, nån extremt retlig hosta och sömnbrist. dock ovanligt att jag inte har ont någonstans men det kommer ju imorgon hehe.

helvetes skitcam man har då! försökt få den att funka i typ en halvtimme nu men den vill inte..hatar tekniska saker. aja tänkte visa mina nyfixade ögonbryn, bytt septumsmycke och målat naglarna! så lite tillpiffning av mig själv idag, det är så skönt tycker jag. även bastu hann jag med :) men nuu kanske det är godnatt?

fun day in Romme !

Bildbomb från dagen !








säger bara en sak, jag kommer ha träningsverk imorgon. Godnatt

woho jag lever !

i'm home again ! "halvramla" bara en gång haha. de va asläskigt och askul ! just nu sitter jag med ellie och snackar  så får återkomma senare med pics!

jag är lite uttråkad och nu ska jag betala räkningar yey.


YEY lite äventyyr

wohoo imorgon blir det Romme alpin!! oh shit har inte åkt skidor på flera år, ska bli intressant hur detta ska gå. men kul iaf! :D

jag kommer äga i backen ;) NOT


ready for a change

fortfarande så jävla trött men lyckats söka lite jobb iaf :) nu börjar jag få tankar om förändring.. hatar när jag får mina ryck om tex färga håret..hm fan blir så sugen på att bli ljushårig igen, dels för det känns som det kan vara lättare att få jobb då, ta ut alla piercingar och bara bli en i mängden..


vill ha sommar

längtar efter värmen så sjukt mycket. varför är allt så mycket lättare och roligare på sommaren?

var nyss och åt en efterlängtad kebab med jessica som peppa en på att åka skidor! jävligt sugen..ska man skita i att snåla för lite äventyr en dag? jo de skulle va ganska kul va. undrar hur många år sen jag åkte skidor, största frågan är väl om man fortfarande kan åka? vi får väl se hur det blir med den saken ^^


bara för han är så söööt


min älskade zingoboy <3






i'm hungry

so sick of being tired so tired of being sick.

no inspiration

vill ta upp mitt fotande igen men jag har verkligen ingen inspiration längre :/ tråkigt. men får fortsätta att småfota lite och hoppas det kommer tillbaka :)



ser lite psyko ut hehe






btw

så är jag grymt nöjd med mitt nya utseende på bloggen! så stolt att jag lyckades själv (med lite hjälp från jessica). verkligen inte fattat ett skit innan men kan inte bestämma mig om jag ska nöja mig såhär eller om man ska ha nån bakrund??

blabla whatever, igen

jobbigt det är när man verkligen vill skriva i bloggen men kommer inte på ett skit att skriva om. jag har nog lyckats stänga av hjärnan nu. helt tomt i huvudet när jag tänker på det. hmm borde va glad så länge det håller i sig. känner för en förändring.. som vanligt när det händer nåt dåligt. funderar om man ska ta ut skrotet från fejset eller ja..allt?



i wish !


something i felt

Jag kunde inte förstå hur mitt liv kunde rasat så, allt föll i tusen bitar likaså mitt hjärta. Mina älskade, dem jag hade mest kärt i hela mitt liv, de jag kunde dö för var helt plötsligt borta.  Vad var jag utan dem? Vad hade jag att leva för? Och för vem?

 

Tårarna rann brännandes ner för mina vita kinder, andetagen räckte inte till och luften verkade svår att hitta. Mitt förstörda ansikte begravt i kudden med okontrollerade hjärtskärande skrik. Vad skulle jag ta mig till? Hysteriskt flög tankarna runt i huvudet om det som inte fick hända, det som hade hänt och hur fan jag skulle kunna överleva. Jag hade förlorat mina tre bästa, de som gav mig en anledning att fortsätta kämpa, som alltid fanns där, där en blick räckte mer än tusen ord och dem som jag verkligen kunde lita på. Dem var borta, de hade ryckts ifrån mig och jag kände en sorg som jag aldrig känt förut. Jag hade fått ett brustet hjärta många gånger, hade känt att livet inte var värt att leva allt för många gånger men den här sorgen var annorlunda. Jag hade mist dem. För alltid, hur kan man reparera sig från det?


not like the movies

haft en suupertrevligt helg! ätit så otroligt gott, umgåtts med härliga människor och "tyvärr" druckit haha. fyfan mådde så jävla dåligt igår, fast tror mer på att vi åt nåt dåligt för både jag och en till blev magsjuka.. usch aldrig mått så dåligt typ så blir ju inge dricka på ett tag kan ja ju säga. kom hem idag från mörkö och nu sitter jag i soffan och funderar hur jag ska fördriva tiden..hatar att min sömn har gått tillbaks till gamla rutiner. känns som det kommer vara en tuff början på 2011. men jag ska fortsätta kämpa som jag alltid gör. önskar man kunde stänga av hjärnan för en stund bara, ah well i veckan blir det till att söka jobb.

RSS 2.0