den du!

från att vara helt sjukt död i både kropp och huve till att få värsta energikicken precis när jag tänker sova.. som vanligt då hehe. gått upp 4 denna vecka för att åka och jobba, weho. bästa av allt är att det är jag själv som önskat dom tiderna hahah BRA där. ne så nu tänker jag fan spela tvspel hela natten ist! imorron blire röj i sthlm med lite pojkar. tjopptjoppppp

sry för alla egobilder men har fan inget annat att fotografera haha. och redigerar om gamla bilder för jag aldrig tar nya :/men gillar att trixa och fixa :)

 

omg höll på att glömma, fick SEMESTER idag :D några dagar för tidigt och det känns för jÄVLA awesome.




.

jobba, äta, sova, jobba, äta , sova, jobba, äta, sova. gotta love life. ne nu ska vi inte vara såna!  semester om en vecka, kommer sitta fint de. ska festa med kissie i alanya hahah. längtarrr. måste ta mig i kragen och gå å hämta mitt nya pass oxå, men orken är inte stor.

jag önskar jag kunde radera mina minnen med dig så jag kan sluta drömma och gå vidare i livet.



nykter helg kan leda till..

att jag leker lite med hår och kamera.

 

 

 

 

 

'

skönt med en nykter helg. haft jävligt kul oxå. och om bara en vecka åker jag och jessica till alanya, turkiet! wohho då blire nog inte så nyktert haha. fan va jag längtar till å bara få komma bort för en vecka å inte behöva bry mej om NÅT här hemma. bara sola, bada och supa. fyfan va awesome säger jag bara. har ju semester 3 veckor från v 29 så får se vad man ska hitta på dom andra 2 veckorna? njuta av sommaren hoppas jag!

 



RSS 2.0