take care

nu ska jag njuta av ett bad, varm ansiktsmask, hårinpackning och bright eyes <3

 

ska boka spa nån dag också, behöver lite ompyssling och massage kan ju va det bästa i livet. sagt att jag skulle fira med spa när jag fick jobb och ja nu har jag ju de:)

jag faller

ligger i sängen och myser, kollade precis på Burlesque. den var bra :) vill ha deras kläder! undrar hur länge jag blir kvar här..ingen ork att gå upp och mår så jävla illa. var ute med vovsingen för ett tag sen men kunde inte gå långt utan att vilja spy. :/

igår var jag med fina ellie, de va mys. vet inte om han blir lite avis men hennes pojkvän klagar alltid på att vi är ett par ;) våran plan är att våran lilla "familj" ska skaffa ett stort hus och bo tsm hihi de skulle va najs. sen pratades det om lite resplaner, så nu ska det sparas till thailand nästa vinter yeey.


sunday

ikväll blir det att jobba igen.. de är bra. har jag nåt att pyssle med. oh juste får besök av jakob på freda! yey nåt roligt som händer iaf!

i got lost in my own eyes

häromdan stannade jag upp framför spegeln och stirrade in i mina egna ögon. märkte då att dom är ganska fina i färgen och stod där säkert i 10 min å bara sjönk djupare in i mina egna ögon haha. jag har för mig lite märkliga saker ibland hehe.

 


lol

ovanligt nog har livet skitit sig igen.. sak på sak på sak allt på samma gång. orkar inte. lite skönt att jag är tom, inga känslor. jag flyter genom dagarna utan att känna nånting, varken besviken, ledsen eller glad. gillar veronica maggios nya " jag kommer" den är mysig.

faan

blev lite sugen :/

FESTIVAL

åååååååh bästaste jävla underbaraste Bright Eyes kommer till "where the action is" i sommar i gbg!!!!!! kan de bli så mkt bättre lr ?!?! måste fan få ledigt till de i sommar!! och fick veta att dom släppt en ny skiva nu oxå haha wtf hänger inte med för fem öre. GAAAAAAH vem vill på festival i sommar?!

från underbara arvika 2008 <3






fuck it

har nu raderat dig från mitt liv. klarar inte av att se dina sårande ord längre. inte konstigt att du kunde slänga ur dig att du älskade mig varannan sekund när du inte ens vet vad det betyder. jag orkar inte vara ledsen och skylla allt på mig när du inte ens ägnar en tanke åt mig. så nu raderar jag allt, du och vi har inte funnits.

YEY JAG FICK DOM




NU ska jag inte shoppa på ett tag :)

vart är hon?


blöh

läser gamla inlägg från när ja flyttade till kalmar.. man undrar ju, vadfan hände? :(

btw

jag vann väskan för 31 kr haha.




yeah



precis kommit hem från jobbet som gick ovanligt segt idag! men gick bra, fick göra typ allt själv för att visa att jag fattat nåt hah. det är ju en del att lära sig och suuuuuuper viktigt att inget blir fel! men skiter nog att sova nu för måste in till stan om nån timme bara.. suck lär va död sen. men vågar fan inte försova mig. så nu sitter jag och lyssnar på black eyed peas nya skiva the beginning, skitbra! alltid tyckt om dom. den bästa är; Just can't get enough.

hm man kanske ska käka frukost?

oh noo

oh crap! insåg precis att mitt traderaberoende kommer smygande tillbaks! inte braa, sitter och budar på saker bara för det är kul  gaah jag som precis haft rehab från de haha. dammit dammit dammit. det är ju så kul.. men efter jag fått mina jävla converse jag vill ha som avslutas imorron så ska jag inte gå in där på ett tag! just precis la ja ett bud på en väska jag knappt vill ha, ajajaj.

sunday

helt jävla mör i kroppen! var längesen man körde 2 dagars helg med supande haha. känner mig ung igen :D inte ens bakis ! idag har jag sovit alldeles för länge igen men det är lika bra eftersom jag jobbar natt :) skulle ju helst vilja va hemma idag men men what to do, måste ju tjäna lite pengar ;)

imorron måste jag göra lite ärenden på stan så då får jag verkligen inte sova. blev även väckt 05 40 imorse av en sluddrande pöjk haha. aja baja å ringa å väcka mig sådär!kan bli riktigt grinig när ja inte får sova.

nu sitter jag och lagar spaghetti eftersom mina snälla föräldrar åkte och käka på restaurang UTAN mig. thanks alot.

stay tuned!

även dessa fick komma hem till mig

men från H&M





lite shopping piggar alltid upp !

klickade precis hem denna!



hooot, gotta love tradera;)

here we go again!

animal - Neon trees !

back in the days..

var jag rödhårig och gick i skolan med fina julia (testades för min sömn här därav det svarta bandet på armen)


var jag blondie och bodde själv ett tag




älskar att kolla igenom gamla bilder. tkr jag kollar varje dag men lyckas alltid hitta nya. så kul och se hur man förändras, dock inte så kul att se förändringen på kroppen..

aaah

godmorgon! hehe vakna kvart i fem nu på kvällen. var uppe vid halv två innan också för att gå ut med zingo. det gick skitbra att jobba natt! var piggare än nånsin när ja jobbat. och tillslut började de kännas som jag fattade vadfan vi höll på med haha. så sjuuukt mkt pappersarbete så man blir tokig. kommer ju äga på att skriva min autograf hehe.

var jävligt najs att glida hem på motorvägen och se alla stackare som var påväg mot sthlm till jobbet och köerna började bildas medans jag skulle hem och sova hihi. när jag kom hem var jag fortfarande pigg så gick ut med zingo och sen började jag steka ägg! haha wtf. tog ett tag innan jag kunde somna sen men när jag väl gjorde de så var det enda man drömde om var jobbet såklart. snurrig i huvet ja. såå bara att peppa för ny natt !

;)

förberedelser innan jobbet;
duscha
ta bort allt smink
ta bort alla piercingar
sätta upp håret i en knut
på med mjukisar

man behöver inte ha klädångest direkt ;) går runt med blåa sjukhuskläder,jobbskor och hårmössa haha. jag får inte ha smink heller..ibland kan de va jobbigt om man ser helt död ut men annars är de ju ganska skönt! ne om man ska göra iordning en liten macka till middag sen och börja röra sig!

tuesday

sitter och peppar att jobba natt ! känns väldigt spännande och nervöst om jag kommer orka. ska ju jobba ända till 06 ;30! precis fått i mig en kaffe och känner mig jävligt taggad. sovit ganska mkt idag så det ska nog inte vara något problem där ;)

om jag inte jobbar i helgen så ska det fan festas! så peppa med mig nu!

jag fattar ingenting

har inget speciellt att skriva, vill bara fördriva tiden. så glad att jag ska jobba imorgon. hatar ju nätter, nu får jag äntligen gör någon nytta ist för att sitta hemma och grubbla. sitter och lyssnar på lars winnerbäck och börjar känna mig lite trött. undrar vad man ska hitta på imorgon då? önskar så att det var sommar så man bara kunde göra massa random saker utan att behöva tänka. kunna vara utomhus överhuvudtaget, den här kylan är INTE okej! ska nog prova att sova nu ändå även fast klockan bara är 3 :/ gonatt igen då!


donttrustme



staying up all night

så idag ska jag vända på dygnet igen då.. är fortfarande trött från första dan men måste hålla mig uppe ett bra tag till om detta ska gå. annars får jag sova nån timme innan jag ska jobba. så nu blire dom sista avsnitten av desperata hemmafruar! Godnatt till er andra :)



a place to call my own

har redan tänkt ut hur hela lägenheten ska se ut när jag flyttar och kan knappt vänta!! hoppas dom här sista veckorna går fort så jag äntligen kan få ett place for my own. hihi kommer bli så fint. hoppas jag, vet ju hur jag vill ha det i huvet men sen om det kan bli så får man ju se.. som sagt är på jakt efter en takkrona men alla är så sjukt dyra och det känns inte riktigt som en första prioritering. behöver lite möbler och ja typ allt man behöver när man flyttar haha.

i want!

måste dom va så sjukt dyra!


working nine to five.. ellleeeer?

jahapp då var första jobbdagen avklarad! mkt info på kort tid kan jag ju lungt säga hehe. men de känns bra faktiskt! imorgon slängs jag in i nattskift på en gång eftersom min fadder jag ska ha går så. 22-06;30 kommer jag jobba då! Så idag måste jag vara uppe lääänge så jag kan sova läänge imorron. låter ganska så perfa för mig ;)

fick även ett personligt passerkort efter att klarat ett test^^ känns lite kul på nåt sätt att ha ett eget kort som gör så man kommer in överallt haha. kortet på mig blev ju sådär.. as usual så det behöver ingen annan än jag glo på ! ;P likaså mina privata uppgifter.



känner mig lite trött nu faktiskt efter all info som tryckts in i hjärnan så ska nog vila en stund. ciaao

tack för spritmackan

gjorde nyss en banansmoothie med tropiskjuice och den blev riktigt god men efter några klunkar så började det smaka som en drink med sprit i. och igår var jag ute på restaurang med mamma och syrran och käka vitlöksbröd och redan på första tuggan så smaka den sprit, abstinens eller vad är det frågan om?? haha

slängde i lite rött för några dar sen






miss li förgyller min dag

söndag idag och känns som jag måste fräscha upp mig lite efter sorg och sjukdom som jag hatf några dagar nu. första dagen på jobbet imorgon ju! så färgat ögonbrynen och ska ta en ansiktsmask också, försöka få lite liv i ansiktet hah. duscha och fixa håret lite, lär ju fotas till passerkortet också. usch blir alltid så ful på såna kort, och de ska man gå med varje dag! riktigt spänd och pirrig för imorron och det känns så jävla kul ! hihi.

igår var jag hemma hos linda med jessica och hade sims lan. fast vi gick mest igenom gamla bilder och filmer och jag var helt cp och skratta ihjäl mig åt allt. det va kuul. jag gjorde en Kissie gubbe i sims, hon ska ha 10 pojkvänner!

men nu ska ja se om jag kan få en takkrona som jag håller på och budar på på tradera. alltid när jag hittar nåt jag verkligen vill ha så är det nån som bjuder över hela jävla tin! som jag hitta ett sminkbord som inte en enda hade budat på så ja gjorde de och helt plötsligt var det 20 pers som börja buda :( men jag älskar tradera ändå! lite kap har man ju gjort ;P


lördag

fastnade för desperate housewifes inatt ända till halv sex imorse hehe. missade ju förra säsongen för vi inte hade femman och det är den enda serien jag verkligen är fast för. love it. har tom deras kokbok och dataspel haha. förkylningen börjar äntligen släppa så tänkte ta en långprommis med min älskade hund ute i solskenet. önskar det kunde bli sommar bara.. men nee mer snö åt folket hehe. jaja ha en bra lördag:)

your eyes must do some raining if you are ever going to grow.

jag har jobb och ska snart flytta men det känns som inget av det spelar någon roll längre när jag inte får dela det med dig. jag ville vara säker på hur jag kände och tänkte för länge och nu är det försent. vill ju inte vara utan dig aldrig velat heller. men det spelar ingen roll för jag är ingen för dig. du har gått vidare nu och mår bra och det var ju det jag ville, så jag är glad för din skull.

så vill bara säga att jag älskar dig och önskar dig all lycka. ska ta ditt tips och sluta tänka, ska bli jobbnarkoman och försöka glömma.

life is a total bitch

är så sjukt ledsen. och det finns inget jag kan göra åt saken.

gammal novell by me

Hur kunde det bli såhär? Jag hade varit lycklig, jag hade varit kär, trivts, älskats av mina vänner. Vad hade jag gjort för att förtjäna detta? Ensam kvar, fast i detta land, i denna stad med samma människor som återigen tar en bit sakta dag för dag av min redan förstörda själ. Men hjälper det att fly? Flyr jag verkligen om jag bara söker lite nytt i mitt liv? Eller söker ett liv överhuvudtaget?

 

Jag hade bara levt 19 år i denna hemska värld. Varit med om brustet hjärta fler gånger än vad jag klarade. Hur skulle jag överleva de åren som skulle komma? Människor runt omkring mig hade skadat mig mer än vad de visste, tillslut blev jag en bräcklig liten människa med tårar i ögonen. Varje nedlåtande ord kändes som ett knivhugg, varje bittert ögonkast fick mig att vilja göra slut på lidandet. Och tillslut brast det, mitt hjärta brast. Det kändes som det exploderade inom mig och jag blev som förlamad. Min säng var mitt liv, utan mat och utan kontakt med omvärlden låg jag dag in och dag ut i min stora mjuka säng. Mesta dels sov jag, resten av tiden stirrade jag tomt framför mig och för första gången i mitt liv hade jag inga tankar, inga känslor och inga tårar. Hela kroppen gav upp, bit för bit saktade kroppen ner. Kunde inte ta mig upp ur sängen tillslut, hjärnan kunde inte lösa det minsta problemet. Det värsta var när allt försvann ur kroppen, känslorna åt upp mig för att sedan försvinna och ingenting blev kvar. Jag skulle aldrig kunna förklara hur det verkligen kändes och när jag försökte räckte inte orden till.

 

Lusten försvann, lusten till att ens öppna mina ögon. Allt brast, folk försökte hjälpa mig men gjorde bara saken värre. Ville att jag skulle proppa i mig piller som tog bort allt ont men även allt gott. Bli en annan person. Försöka hjälpa mig att få bort mina attacker, få bort ångesten som enligt deras mening var ofarlig. Men det var ju ångesten som skapade allt, ångesten som gjorde så man om och om igen funderade på hur man skulle dö. Ångesten grävde in så djupt och jag såg ingen annan utväg, hur fan skulle man bli av med den annars?

Svin efter svin lekte med mig efter deras behag, när de tröttnade kastade dem bort mig som en trasig docka. Ingen förstod att det dem gjort var fel, ingen skulle någonsin förstå att man inte gör så. Ingen skulle någonsin bry sig, jag var bara deras tidsfördriv eller ersättning i väntan på någon bättre. Det var aldrig fel på mig enligt deras mening, vissa kunde till och med säga att jag var för bra för dem, och ville inte förstöra genom ett förhållande utan ville fortsätta som min kompis. Men då var det ju redan försent. Vissa slutade höra av sig utan att ens säga något, men de allra flesta körde på sina jävla usla ursäkter. Hur skulle jag någonsin kunna gilla någon igen, vid det laget kunde jag räkna ut en tidsplan om när och hur dem skulle dumpa mig nästa gång.

 

Och det är där jag står idag. Rädd, förvirrad, tårögd, tom, och fast. Jag vet inte hur jag ska ta mig vidare, jag har varit här så många gånger och ibland tror jag att jag lyckats ta mig ut, men hamnar alltid hit igen. Är det här jag hör hemma? Är det såhär mitt liv kommer hålla på? Jag kan inte tänka mer, jag måste få svar. Men jag är rädd för deras svar, rädd för att visa hur illa det egentligen är. Jag har försökt flera gånger att få hjälp men som sagt så har det bara blivit värre. Jag vill inte sitta i min säng och vänta på bättre tider, ångesten kommer inte försvinna av sig själv. Det vet även jag fast jag förnekar det.

 

skriven av mig.


hate me

inne på tolfte timmen av konstant gråtande. har nog aldrig gråtit såhär mycket i mitt liv på samma gång. det verkar inte ta slut snart heller.. i'm the biggest idiot you can find. kan bara skylla mig själv för det här och jag hatar mig själv just nu. jag har varit så förvirrad så jag inte vågat säga nånting och nu är det försent. ja klarar inte de här, vet inte hur jag ska ta mig vidare från mitt största misstag. kan nog inte känna mig mer värdelös. redan bortglömd som nåt du kastat i sopporna.

Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

jahappp

precis när jag känner att jag orkar blogga så står det att dom ska stänga ner skiten just nu kl 00 i typ en timme.. så får väl vänta då!

men söööten :*


late night heartbroken blues

one two three four five
and six beers later I was wild
I said baby
show me to the bed now

cus I've been sitting here since half past nine
been thinking dirty thoughts about you a thousand times
come on baby
do you feel the same huh?

I'll treat you good if you treat me bad
and I'll give you the best lovin that you've ever had
shut up
and take me by the hand

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ja var som sagt på intervju igår och idag ringde dom och sa att jag fått jobbet!!! heelt otroligt skönt. all stress och ångest av att vara arbetslös är borta! nu kan jag få leva lite :D:D så den 14e februari börjar jag som maskinoperatör på Astra Zeneca och ska tillverka medicin. så ska gå runt i jättefina "sjukhuskläder" med hårmössa hahah men de e fan helt perfekt jobb för jag ska jobba skift! så får äntligen jobba natt :D det går bra nu! imorgon ska jag ringa arbetsförmedlingen och avsluta den perioden av mitt liv !

old pic

hatar mig själv när jag deppar, då lyssnar jag på deppmusik så jag blir helt förstörd ist. men på nåt konstigt sätt är det en läkeprocess för mig. men det gör ont.


yours is the first face that i saw

Varit lite halvdeppig idag för jag hade en sån hemsk dröm inatt. De var bara en dröm tänker ni men den var jävligt verklig och handlar om saker jag precis förlorat i mitt liv och det känns ganska tungt. Trodde jag var på bättringsvägen men så krävs det bara en sån liten grej för mig att sjunka ner igen. Känns som jag inte betydde nånting, utbytt som vanligt..

.

I want some more
Oh, oh
What are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight


fun stuff

hittade två ganska coola köksprylar men återigen skulle ju hälsan inte vara så bra om man hade dessa hemma!

Sockervaddsmaskin



och slushiemaskin!


skulle behöva denna nU!


wait for it..

jahapp då var sista intervjuen avklarad och jag har ingen jävla aning om hur det blir nu. kommer ta minst en vecka tills dom hör av sig, blöh.. hatar den här väntan !! wellwell efter intervjun drog ja ner på stan för att hitta en bikini eftersom alla mina överdelar har blivit för små.. meen det är ju inte riktigt säsong än va så tillslut fick ja ta en helt vanlig svart BH från H&M ist men de funkar ju. längtar till lörda!

-Hej det är jennie!

Och som sagt sa jag att det var en MKT bra dag :D fick samtalet jag gått och väntat på!! ikväll kl 18 ringde dom och sa att jag är önskad på en fortsatt intervju till ett jobb som jag verkligen verkligen hoppas på !! så imorron gäller det.. inga misstag då är det fan kört. lite press har man ju nu. men de ska gå awesome så är det bara.

blev mkt ändring av veckans planer här eftersom det inte blir kalmar imorgon då och på lördag drar jag med ellie och ett gäng till örebro!! vi ska hyra en stuga och festa lite på lördan och på sönda ska vi gå på äventyrsbadet dom har där :D fan va kul ! älskar att bada och så kanske man kan få lite sommarkänslor också.


kan ju lungt säga att detta är en awesome week so far!

fina flickor

idag har varit en mkt bra dag! myst med mitt hjärta hela dan och bara pysslat om oss själva. åkte till ellies mammas salong och färga hennes hår! var längesen jag jobbade i en salong men det var kul ! ^^ och hon gick från blondie till ginger! woho skitsnyggt och är fett avundsjuk.

schliten jennie hahah

syns bättre i ljus men de blev awesome!


såhär kan de se ut när man bygger naglar!

och såhär snyggt blire! (syns ju såklart ej att de e rosa tippar)




ellies naglar som jag gjort!



RSS 2.0