good day!

idag började jag med att lata mig i soffan med darling, tillslut gav jag mig iväg till stan för att träffa Maja som jag träffade i lördas !:) vi gick runt på stan, fikade i hamnen, drog hem till mig ut med zingo, sen in till stan och käkade på Harrys en krog här. Det var sviingott, kycklingvingar med hemmagjorda pommes med vitlöksdipp och salsa dipp! mums. sen drog vi hem till henne och fortsatte babbla ^^ nu är jag hemma och ante och zingo ligger och snarkar.. nu börja how i met your mothr på 6an, yey! goodnight

ps.nervös för imorgon gaah..

time for dexter

inte hänt så mycket idag, fixat linser, haft jävligt ont i huvudet, nära på att svimma, käkat svingoda pannkakor som älskling gjorde, tyckt synd om zingo som inte får springa eller busa pga av sin skada :/ han börjar bli riktigt uttråkad och sprängs snart av all energi han fått.

den här helgen kommer antingen suga som fan eller bli awesome.. ante åker tillbaks till nykvarn för moshpit och jag stannar här. så får se vad som händer.

part 2









nu har ni en liten uppfattning om hur våran lägenhet ser ut här i fina kalmar :)

zzZzZz

ligger i bäddsoffan och glor halvt på how i met your mother medans zingo och ante ligger och snarkar i takt typ. blöh
vill verkligen börja träna igen! saknar spinning mest även fast det är så sjuukt jobbigt. men jag behöver verkligen bränna bort alla chipspåsar man tryckt i sig den senaste tiden.. har en del saker att göra och möten att gå på denna vecka så man slipper sitta hemma och inte göra ett skit iaf.

bored..


some pics






mys

seg dag idag, yes indeed. bara degat och käkat massa onyttigheter som pizza å chips. men det är myys. bejb överraskade mig med en bukett rosor oxå <333 så underbar.

imorgon blir det optikern och fixa linser eftersom jag nu har brytningsfel.. men hoppas jag mår bättre i huvudet när jag ser ordentligt. skäms lite för att säga detta men jag rökte en cigg igår haha :/ ah well.

zingobingo verkar må bättre men vet inte om det är för han är hög på smärtstillande haha men han är busig som vanligt igen och haltar knappt längre :)))) nuu ska vi fortsätta mysa och hitta nån film att titta på.

böööööööööööh

godmorgon! lr nåt hehe. mådde asbra när jag vakna men då började zingo spy så nu mår jag illa. igår va rätt lame till att börja med, INGA va ju ute ! tydligen är det onsdagar som gäller här. rockbaren öppnade inte förns 22 heller. där var det live spelning men man hörde ju fan ingenting för de va så dåligt ljud. det sög ganska hårt på rockbaren förutom att jag träffade en skön tjej! vi drog till olearys och dansade ist haha. aldrig slösat så mkt pengar på krogen, drack drinkar för att försöka bli lite påverkad men det verkar vara svårt nu förtin!?!? jobbigt. låter som ante failar med sina bacon i köket haha, återkommer med pics later.

no thanks !

btw ! har ju inte rökt på ett tag nu vet inte exakt men måste vara några veckor? kommer inte börja igen heller, inte ens feströka. fick avsmak en vacker dag och sen dess vill jag inte vara nära cancerpinnarna. good for me!

kaffe och "25" på hög volym

jaha då har man vart nere på ica och handlat 3,5 or norrlandsguld hahah längtar tills jag fyller 20 va. har faktiskt kommit över min åldersnoja helt random men det är ju skönt. idag tänkte vi nämligen prova på kalmars enda rockbar "The Rock" så det ska bli spännande ! undrar vad jag ska ha på mig dock..

oopsi

oj vaknade nu hehe. vettefan vad vi ska hitta på idag, just nu känner jag mig som en zombie typ. bakade kokosbollar igår och dom äter jag som frukost nu nyyyttigt. vi har så dåliga vanor här.. måste skärpa oss och så fort jag får jobb ska jag gå med i ett gym igen! saknar att träna som fan faktiskt.

this is me, known as jenniehesten


isn't he the cutest thing you've ever seen?



gosh vad jag älskar min lilla kille, han måste bli bättre annars vet jag inte vad jag ska ta mig till <333

part 1




<3




stukad armbåge och smärtstillande

nu har vi vart hos vetrinären och Zingo har lyckats stuka armbågen på nåt jävla sätt.. så han har fått smärtstillande nu och får inte göra nåt ansträngande på 2 veckor ! och det betyder att jag och Ante måste bära upp och ner han för trapporna!! undrar hur fan jag ska göra när ante börjar skolan på måndag..hm. men tur att det inte var allvarligare än så iaf så hoppas det blir bättre nu.

Både ante och zingo ligger helt utslagna och jag sitter och fixar och donar lite. Vi har storstädat idag så nu är det rent och fint. tog lix två dagar att fixa disken!! haha

får se om vi drar ut ikväll eller bara har myskväll och tar hand om zingo. och mitt knä gör skitont så jag har också svårt att gå haha:(

sad

jag är jätteledsen och orolig just nu.. Zingo kan knappt gå så vi åkte till vetrinären nyss och fick en tid imorron.. fattar verkligen inte vad som är fel. inget får ju hända min älskade älskade vän.

btw..

kan inte få icas jävla reklamlåt ur huvet!! på måndag är det fläskkotlett på tisda är det fläskkotlett blablaaaa

Hejhej hallå!

Tjohoo nu startar jag min blogg igen och hoppas att det ska hålla i sig denna gång, typ tredje gången gillt? haha
Vill ju att ni där so far away ska veta vad jag pysslar med här borta i Kalmar. Till denna mysiga stad har jag flyttat med min kära pojkvän Anthony eftersom han ska plugga här. Medans han pluggar och festar ska jag leta efter ett jobb fort som fan så man kan leva lite.

So far.. så har vi flyttat in och börjar äntligen få ordning på saker och det är riktigt mysigt i vår lägenhet som är helt perfekt i storlek faktiskt. Zingobingo är självklart med och han verkar trivas som fan och ibland får han hoppa upp i sängen och mysa ^^ men nu har han vart halt i 2 dar :( så hoppas det går över annars får vi åka till vetrinären.

Ska ta massa bilder och lägga in dom idag så ni får se hur fint vi har det. Btw köpte så jävla snygga skor idag, dom kostade egentligen 1199 :- men de va 60% rabatt!! Lyckan. Kommer bilder på dom med ;)

Saknar mina vänner men gillar den här stan som fan faktsikt. Har allt man behöver, skitmysig, trevliga människor och det känns helt rätt bara.

Men jag får återkomma senare med lite bilder och så för nu tänkte jag ta en promenad med Zingoo


RSS 2.0