hihihihi för jag är 20 år ..

och har fri tillgång till alkohol ;) haha ja vad annars är bra med att bli äldre?? ne men de känns jävligt bra faktiskt ! jag fick öppna mina paket igårnatt för jag inte kunde vänta mer ^^ fick massa roliga prylar från lagerhaus, presentkort på H&M på 500 kr !! och en annan sak :p och så bakade han den ultimata chokladtårtan till mig även fast han inte ens tkr om choklad haha sötnosen. och ikväll lagade han asgood mat <3 känner mig lite bortskämd hihi.

igår hade jag de jättetrevligt också hemma hos emma! träffade emma och henke som är från jobbet och glodde på idol å snacka skit ;P mysmys.

nu kommer lite bildbomb från min mobil, enjoy !




my new shoes




fängelset som ligger centralt i kalmar, lyckades ta den här bilden på fyllan haha


svingod mat ! (thai)




ny jacka och "vantar" ^^


firade dagen till ära med lite sommarvin i detta kalla höstväder :)

hjärtat mitt <3


btw..

fyller 20 om 2 dar hihihihihihihi

en helt normal tisdag, eller?

jahapp, jobbat idag igen men varit så sjuukt seg. först tyckte jag det var väldigt märkligt men kom sen på att jag går på socker rehab haha. 3e dan idag och mår så jävla dåååligt haha. men de kommer ju bli bättre ! sen har jag varit på lunch med Maja på stan och då kommer trion E.M.D och knatar in på samma fik som oss haha. lite coolt faktiskt. aldrig sett någon kändis, men vågade dock inte ta kort med dom, feegis. ah annars har det inte hänt så jättemkt förutom att det är sån jävla storm här. vart i 2 dar nu, man blåser fan iväg när man är ute! hoppas de är bättre väder imorron.

P A N I K

MITT jävla hår har gått av mitt på huvet !! WTF hur kunde de hända.. har ju vart jättesnäll mot håret huur länge som helst :( som tur var det inte så mycket men får nog ge upp med blekandet buuhuuhu

sunday



sitter med färg i håret och tar min dagliga dos ^^

nyttigare tider? JA

Yey bara mysa idag igen :) spela lite tvspel och glo tv å käka massa skit, för idag blir det sista dagen med gottigott. har nämligen en ny plan på hur jag ska bli av med allt fett jag proppat i mig ! ska prova ett piller som heter 30days som tar bort bukfettet. så ska äta normalt och så bara att inte äta massa skit såklart, så ska man ta 2 tabletter morron å kväll i 30 dar å de ska tydligen funka! man ska gå ner en hel storlek så får hoppas på de nu då. ska börja imorron, spännande! beställde dom från internet för det var betydligt billigare där och då fick jag tydligen med några andra piller som är bra för magen å tarmarna haha så nu kör vi ;P så nu ska jag njuta av en så jävla god chokladgräddglass!

btw så lagade vi svingod och svinnyttig middag idag. jag älskar ju spenat så sjukt mkt haha så gjorde extra breda bandpasta med en spenatsås som vi koka ihop med parmesan ost både i och på. nomnomnom kan jag ju säga och mätt blev man.

imorron tänkte jag slinga håret igen och så har vi tvätttid.  that's pretty much it. todeluu !




lycklig

vet att jag uppdaterat dåligt men har fan inte haft tid ! haft så sjukt mycket för mig, have a life again ;) ja vad har hänt sen sist.. jobbat på H&M å de går skitbraa å e askul. får jävligt ont i fötterna bara :/ va ute i onsdags, skulle bara ta en öl med maja men de va så jävla billigt ute så jag tagga till å fortsatte supa med älskling, maja å tom. sen träffa vi på massa andra bla en tjej från jobbet ! så de va faktiskt skitkul, dansa å prata å va fulla haha.

och idag, idag överraska bästa älsklingen i hela livet mig med att ha lärt sig "First day of my life". så när vi prata i telefon när jag slutat jobba så börjar han spela gitarr och sjunga för mig!! åååååh <33

så idag ska vi bara mysa, zingo mår bättre men äter fortfarande medicin. men nu kan man springa å leka med honom iaf. ha en bra helg gott folk !

sunday

Tjoho, vart en riktigt tjockarhelg hehe. uscha måste verkligen bli nyttigare ! Idag har maja klippt mig äntligen yey! sen tog vi en fika på staan, de va mys. Annars har vi tvättat och städat idag så de e sköönt.

Och idag har jag och Anthony sonen Dry varit tsm i 3 månader <33

det firade vi med att gå ut och äta, muuuums.

blabla whatever

saknar ju dock att va svarthårig hehe..men ne ska fan bli brun/ljus nu !






hohojaja

när vi åkte hem från Ö&B jobbet i onsdas så kände jag en kosntig lukt och sa;

jag- det luktar typ som rökt fisk

marie- aa lr ny asfalt

ida- aa eller som medeltiden

då brast alla i skratt och fråga hur medeltiden luktade hahah

en glad jennie

idag var en betydligt bättre dag! fick höra av chefen på H&M att alla talat gott om mig, att jag är duktig och så. Känns ganska kuuul. Blir nog utgång med några därifrån i helgen oxå ^^ fick även reda på att zingo har nån slags växtvärk och är helt ofarligt men han måste äta medicinen och ta det lungt förstås. köpte även denna coola tvåfinger- ringen ;) har slingat håret igen fast det syns så jävla dåligt i camen men är faktiskt skitfint nu, asfina bruna färgen i hela håret. slingade helt själv hemma med blekning och blev asbra! ska nog köra en gång till så är jag nog nöjd. måste klippa mej dock.


nu ger jag upp denna bajsdag. gonatt


ojsanhoppsan

har fan inte hunnit blogga alls faktiskt ! har haft så mycket att göra sen sist och varit alldeles för trött. idag var sista dagen med inventeringsjobbet så det var sköönt. har även börjat praktisera på H&M i måndas och det går bra och är kul :D alla är jättesnälla där och det känns kul att gå dit så det är awesome! röntgat zingo idag.. vet inte riktigt vad som va fel men de va nåt i benen :( så smärtstillande igen och bara ta det lungt och sen röntga igen.. 1750 kr fattigare plus massa andra räkningar idag. bajsdag säger jag bara. imorron blire H&M igen ^^

btw så kommer jag tillbaks till den 9e okt men det är för zingo ska MH testas och röntgas så vet inte om jag hinner med nåt annat eftersom det håller till i Eskilstuna. men mer om det senare.

friday night in?

hunnit med mkt idag även fast jag fick en för lång sovmorgon hehe.

* fixat linser
* solat
* hydro jet massage
* storhandlat
* lagat  pasta carbonara

nu sitter vi i soffan och chillar framför tvn och väntar på att ostkakan ska bli klar, muums. får se om det blir bio ikväll beror på om jag orkar eller inte eftersom jag ska upp halv fyra imorron.. annars kanske jag ska färga håret lite ^^ får se hur det blir !

har en duktig älskling ^^




A picture of me made by Anthony Dry




torsdag

fan va drygt det var att jobba idag.. fick räkna tusen olika penslar ! och hade bara sovit 2 timmar så var lagom trött. imorron är jag ledig iaf, göra lite ärenden på stan bla hämta mina linser som kommit och sola! fick nämligen massa rabatt grejer hem för att välkomna mig till Kalmar så nu kan jag sola, träna och få nån slags massage på ett gym, awesome. sen ska vi storhandla mat och gå på bio igen hihi^^ men på lördag ska jag jobba igen så det blir en jävligt lugn fredag. just nu sitter jag och dricker te och kollar på Liar Liar på 6an.

:)

wiho var på bio idag och såg toy story 3.. den va sådär tycker jag faktiskt, kanske inte värd att se på bio. men dom har myycket bättre 3D bio här än på heron :o som det ska vara! så de va najs. men jag vill se i rymden finns inga känslor oxå. ska upp kl 4 inatt igen och åka över till öland och jobba yey. så godnatt !

btw..

zingo har börjat halta igen just som det nästan var helt bra :( hoppas verkligen vi slipper ett till vetrinärsbesök!

bra där jennie !

hahah juste i fredas när jag var ute med maja mfl så självklart ska jag upp på scen och röja hah, det var DJs där och lyckades ta kort med en av dom xD ska visa bilden när jag lagt in den på datorn hah minnet kommer allt eftersom ;) kom på ett bra tag efter att jag lyckats beställa en pina colada fast jag var pank men vettefan vart jag fick pengarna ifrån (y)

lite helt onödig fakta men jag har tråkigt..


såhär ser jag ut när jag sminkar mig hehe

det blir såhär kladdigt för jag har lös ögonskugga


done!

changed plans

glömde bort för en stund att idol börjar idag!! så ingen bio idag inte, nu ska njutas av idioter som tror dom kan sjunga och helt underabara människor som verkligen kan sjunga ! som tjejen som var den andra att gå vidare, gah va bra hon va.

no name

gick upp kl 4 för att jobba med att invetnera på Ö&B, trööööttt tjej haha. det gick ganska fort ändå även fast man gick runt som en zombie. på torsdag ska jag jobba igen och då ska vi till öland. ja vad händer mer idag då förutom att ha sovit ut i flera timmar? städa..laga tacos kanske bioo? jag och ante vill se toy story 3 haha. nåt ska vi nog hitta på iaf. såg idag att någon satt upp namnlapp på dörren och brevlådan med bara anthonys namn, de va ju sådär jättekul. så måste försöka fixa det så mitt namn också står där annars blir det jobbigt med posten. nehepp nu ska jag diska JIPPI. ciao

trötter

tvätta tvätta heela dagen lång hehe. vi hade verkligen ett berg med tvätt ! när vi är klara kommer vi ha tvättat 6 maskiner haha shiet. och sen måste jag städa bilen lite för imorgon ska jag jobba med att inventera olika Ö&B affärer. inte nog att jag ska upp kl 4 på morronen utan ska även skjutsa några som jag ska jobba med som jag aldrig träffat förut hehe. men de går nog bra! lite extra cash är jävligt bra när man är arbetslös. men jag längtar verkligen till jag får börja praktisera på H&M de ska bli aaawesome! idag ska vi äta buffalo-chickenwings med klyftpotatis MUMS. vi gör klyftpotatisen själva och det blir så jääävla gott jag typ älskar potatis nuförtin. well ner och fixa mera tvätt, ciaoo

pirr i magen hiihihi

hihi idag kommer älskling hem!! har städat hela dagen och tom tvättat zingobingo för att överraska bejb, ska köpa hem nåt gott till honom också bara för jag älskar honom så hihi^^

och att flytta till kalmar är nog det bästa jag gjort, älskar min pojkvän, min hund, våran lägenhet, livet här i kalmar, att jag faktiskt har ett liv här. allt har liksom flytit på som det aldrig gjort i hela mitt liv typ. i just love it here <3 och om ni vill träffa mig så får ni ta er hit för jag åker inte tillbaks på ett bra tag :)

baaaaaaaakis

sitter i soffan efter en välbehövd dusch och slappar. huvudvärken har äntligen släppt men känner mig fortfarande full haha. men de va kul igår ! men jag undrar vart fan mina skor är, hade med mig extra skor eftersom jag hade mina superhöga stövlar men dom var inte i väskan när jag tänkte ta på mig dom när jag skulle hem så började gå i stövlarna men ramla ganska fort så fick hjälp av två snälla killar upp hahah. så tog av mig skorna och gick vidare i strumpor (Y) sen har jag lyckats göra toast och lämnat allt framme och kladdat ner som fan här hahah.b ah well idag ska det chillas på hög nivå. kolla på det där nya dansprogrammet och laga lite god mat och gotta mig.

friday night out !

sovit ut idag ! så jävla skönt, haft lite samtal om ett jobb och tog en tripp till öland med Maja och Karin! :)  nu sitter jag hemma med zingobingo och funderar hur jag ska se ut ikväll eftersom vi ska dra uut. Så det blir lite vin hemma hos maja först sen till Harry´s som är en krog här. så det blir intressant, kanske blir lite bowling oxå eftersom dom har det på Harry´s.

saknar älskling som faan :( men snart snart är det söndag då han kommer HEM :)

konsten att älska <3













miss my babyy

vilken dag säger jag bara! efter beskedet om praktiken ringde någon om ett inventeringsjobb som höll på 4 dar bara nästa vecka så jag tjänar lite extra cash. haft sånt jävla flyt idag så köpte en trisslott för att prova min tur men det blev ingen vinst men det gjorde inget, så jävla bra dag idag! chillat lite på stan med maja idag oxå, tog en tupplur nyss och nu saknar jag min älskling som åkte till nykvarn tidigt idag :( känns så tomt.. det här kommer vara det längsta vi vart ifrån varandra sen vi började träffas! haha sjukt.

imorron kanske jag och maja drar över till öland och kollar läget ^^ annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen men känner på mig att den kommer bli bra. ciaao

:D:D:D

YEEEEEEEEEEEEEES ! va på intervju på H&M idag och fick praktik:D:D så ska antagligen praktisera där 3 månader sen får man se vad som händer om det inte händer innan de ;P det var som en riktig jobbintervju eftersom hon vill kunna anställa efter praktiken om det skulle vara så. så jag är asglaad hihi.

men nu ska jag äta lite frukost eftersom jag inte hann med de innan hehe sen träffa  maja på en kaffe and then arbetsförmedlingen för att berätta mina goda nyheter!  hoppas dom fixar papprena fort så jag kan börja praktisera nästa vecka redan. asså jag har velat jobba på H&M foreverrr och det här är världens chans så nu jävlar kör vi! :D

faan

åååh blev jättesugen på att typ åka till egypten och glassa i solen!! gah kommer inte få åka på semester på hur länge som helst nu :( usch blev verkligen jääättesugen vill bara dra vafan. men nu är de jobb i första hand å jobba ett tag innan man kan dra nånstans..

har tråkigt och kollar igenom gamla bilder


hihihohohoho

denna månad fyller jag 20 och jag längtar faktiskt!! skönt att åldersnojan är över.

pheew

såå nu har jag vart på en arbetsintervju och det gick bra ! men får inte veta förns om en vecka typ, meen jag ska på en annan intervju morgon som jag är mkt mer intresserad av! so wish me luck! efter intervjun drog jag hem till maja och fikade och tog en snabb runda på stan och fick med mej en kofta hem :)

fick i linserna relativt snabbt idag så de är framsteg ist för en timme för ett öga ^^ känns jävligt bra med linserna, klarare i huvet och kisar inte längre så de är sköönt. nu tänkte jag chilla lite med älsklingen och mysa järnet eftersom han lämnar mig i 4 dar :( meen jag ska hitta på annat att göra ändå ;P

RSS 2.0